Trap opknappen

Ziet uw trap er niet zo mooi meer uit? Laat uw trap dan opknappen door Daniels Traprenovatie. Wij zijn een dynamisch en jong bedrijf dat met veel enthousiasme en vakmanschap elke trap renoveert, waardoor deze er weer uitziet als nieuw.

Als we uw trap opknappen, maken we gebruik van overzet treden. Een groot voordeel van deze manier van uw trap opknappen is dat er niks wordt veranderd aan de constructie van uw trap. De overzet treden zijn onderhoudsvriendelijk en slijtvast. Door de anti slip laag is uw trap na het opknappen ook nog eens kindvriendelijk.

Een traprenovatie gebeurt bij ons altijd op maat, waarbij gekeken wordt naar uw interieur en naar uw wensen. U kiest zelf uw kleur en materiaal. Op onze website vindt u verschillende mogelijkheden om uw trap die vernieuwde uitstraling te geven. U kunt vervolgens meteen het offerteformulier invullen, zodat u direct een prijsindicatie heeft voor uw traprenovatie.

Wilt u eerst graag wat meer informatie als u uw trap door ons wilt laten opknappen? Vul dan het informatieformulier in, zodat we een vrijblijvende afspraak kunnen maken voor een advies op maat.