+31 (0) 850869700

Een adviesgesprek bij u thuis

Een adviesgesprek over traprenovatie bij u thuis

Een goed advies over traprenovatie is het halve werk!
Wij gaan niet zomaar over een nacht ijs. Onze werkprocessen zijn zodanig ingericht dat we u optimaal van dienst kunnen zijn. Persoonlijk, vakkundig en een eerlijk advies, dat vinden wij belangrijk.

Als u interesse heeft in een traprenovatie en contact met ons heeft opgenomen, komen we persoonlijk bij u aan huis. Onze traprenovatie adviseurs zijn 5 dagen in de week onderweg en komen ook graag bij u langs om u te voorzien van advies op maat.

Traprenovatie mogelijkheden 
Iedere klant en iedere trap zijn anders. Tijdens het adviesgesprek neemt onze adviseur ruim de tijd om met u uw wensen en alle mogelijkheden door te nemen. Om maatwerk te kunnen leveren gaat onze verkoopadviseur samen met u uw wensen in kaart brengen. Daarbij gaat het niet alleen om het inmeten van uw trap maar ook om de materiaalkeuze, kleurstelling van traptreden, stootborden. Bekijk onze traprenovatie collecties

Er zijn ook veel mogelijkheden wat betreft traprenovatie accessoires. Maak het plaatje af door bijpassende traprenovatie leuningen. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden voor led verlichting zodat uw trap een echte eye-catcher wordt.

Traprenovatie kosten 
Ter plekke laat onze verkoopadviseur u aan de hand van stalen de verschillende producten zien. Zodat u zelf kunt zien, voelen en “proeven” wat het beste bij u en uw interieur, uw smaak en uw soort trap past. En natuurlijk biedt dit persoonlijke gesprek een goede basis voor een offerte op maat met een helder en exact inzicht in de kosten. Aan het opmaken van deze offerte zitten geen kosten verbonden en u bepaalt zelf hoe het contact verder zal verlopen. Onze adviseur staat altijd klaar om later eventuele vragen nog te beantwoorden!

Interesse in traprenovatie?

Bel ons op: +31 (0) 85 086 9700 of laat u door ons bellen