+31 (0) 850869700
Daniels Traprenovatie

Trap bekleden Den Haag

Heeft u er genoeg van om tegen een kale trap aan te kijken en wilt u uw trap laten bekleden? In Den Haag en omgeving kunt u dan bij Daniels Traprenovatie terecht. Wij hebben jarenlange ervaring in traprenovatie. Laat uw trap bekleden met massief hout of kies voor een product uit onze exclusieve HPL lijn. We hebben een groot assortiment met kwalitatief hoogwaardige producten. De materialen die we gebruiken zijn slijt- en krasvast. Na het bekleden ziet uw trap er als nieuw uit. Daarnaast is de trap na renovatie erg makkelijk in onderhoud. Een trap wordt namelijk vaak gebruikt en is daarom snel vies en stoffig. U hoeft alleen maar even te stofzuigen en een natte doek over de treden te halen.

Ervaring

De afgelopen jaren heeft Daniels Traprenovatie veel ervaring opgedaan in trap bekleden. Zowel in Den Haag als daarbuiten hebben we een tevreden klantenkring opgebouwd. Zij genieten nog dagelijks van hun nieuwe trap. De kenmerken van ons bedrijf zijn vakwerk, professionaliteit en persoonlijke service. Onze adviseurs geven u graag persoonlijk en deskundig advies over wat er allemaal mogelijk is bij het bekleden van uw trap. Ons assortiment is groot en u kunt kiezen uit verschillende kleuren en dessins. Zodat uw trap bij de rest van uw interieur past.

Werkwijze

Onze adviseurs komen voordat we uw trap gaan bekleden bij u thuis in Den Haag voor het maken van een offerte. We bekijken uw huidige trap en bespreken de mogelijkheden. Daarna berekenen we de kosten direct voor u zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Vervolgens maken we een afspraak voor de montage. U hoeft niet bang te zijn voor rommel of zaagsel in huis, alle werkzaamheden worden buiten uitgevoerd. In principe hebben we een dag nodig om uw trap weer als nieuw te maken. Voordat we weer vertrekken, lopen we samen met u alles nog eens goed na. Pas als u tevreden bent, is de trap helemaal klaar.

Voordelen

Na de bekleding heeft u weer een nieuwe trap in huis. Daarnaast krijgt u 15 jaar garantie van ons. Waarom zou u nog tegen een oude, kale trap blijven aankijken? Bekijk de mogelijkheden om uw trap te laten bekleden in Den Haag. We laten uw trap weer stralen. U kunt ook direct het offerteformulier invullen. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Bereken hier uw offerte Meer informatie aanvragen?

Bereken hier uw offerte

  • Velden met een * zijn vereist.


    Uw gegevens


  • Uw huidige trap

  • Gewenste trap

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Omdat we u van het juiste advies willen voorzien kan het voorkomen dat we kort telefonisch contact met u opnemen om de aanvraag met u door te spreken. Zo weten we zeker dat u het juiste advies van ons krijgt. Mocht u dit niet wensen laat ons dit dan weten door een mailtje sturen naar advies@danielstraprenovatie.com.