+31 (0) 850869700
Daniels Traprenovatie

Trap bekleden kosten

Bij de keuze om uw trap te laten bekleden, spelen de kosten uiteraard een belangrijke rol. Wij hebben dan ook goed nieuws voor u: bij Daniëls Traprenovatie betaalt u nooit te veel – zeker niet als u ziet wat voor schitterende, gerenoveerde trap u ervoor terug krijgt.

Wanneer u ons inschakelt om uw trap te bekleden, zijn de kosten hiervan afhankelijk van verschillende factoren. Zo speelt het soort trap natuurlijk een belangrijke rol in het maken van het kostenplaatje, maar ook uw eigen wensen bepalen voor een groot deel de uiteindelijke offerte. Omdat het een maatproduct is en dit ambachtelijk gemaakt wordt, is dit van invloed op de prijs.

De trap van uw dromen

Kiest u ervoor om Daniëls Traprenovatie in te schakelen om uw trap te laten bekleden, dan sparen wij kosten noch moeite om u de nieuwe trap van uw dromen te bezorgen. Dankzij het rechtstreekse contact met de fabriek kunnen wij u een uniek product van topkwaliteit bieden. Met onze eigen vakbekwame, ambachtelijk geschoolde monteurs hebben we bovendien de montage in eigen hand.

U kunt bij ons kiezen uit en combineren met de twee verschillende productlijnen die wij voor onze trapbekleding gebruiken:

  • De HPL lijn
  • De HPL Exclusief lijn

Iedere lijn heeft zo zijn voordelen en het grote voordeel is dan ook, dat combineren gewoon mogelijk is. Op die manier kunnen wij helemaal naar uw smaak uw trap bekleden en zijn de kosten u al van tevoren helemaal duidelijk.

Uw trap bekleden en duidelijke kosten

Welke materialen u ook kiest, u weet altijd zeker dat dit hoogwaardige en eersteklas producten zijn. Zo zijn onze HPL lijnen bijvoorbeeld kras- en slijtvast en bovendien ook nog eens heel eenvoudig in het onderhoud. Voor extra veiligheid is de trapbekleding uit de HPL en de HPL Exclusief lijn standaard voorzien van een anti slip profiel. Een fijne bijkomstigheid voor iedereen die de trap gebruikt!

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden om uw trap te bekleden en de bijbehorende kosten? Maak dan vandaag nog een afspraak, zodat één van onze specialisten bij u langs kan komen om samen met u de mogelijkheden en uw wensen te bespreken.

Bereken hier uw offerte Meer informatie aanvragen?

Bereken hier uw offerte

  • Velden met een * zijn vereist.


    Uw gegevens


  • Uw huidige trap

  • Gewenste trap

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Omdat we u van het juiste advies willen voorzien kan het voorkomen dat we kort telefonisch contact met u opnemen om de aanvraag met u door te spreken. Zo weten we zeker dat u het juiste advies van ons krijgt. Mocht u dit niet wensen laat ons dit dan weten door een mailtje sturen naar advies@danielstraprenovatie.com.