+31 (0) 850869700
Daniels Traprenovatie

Trap laminaat

Op zowel de vloer als op de trap hetzelfde laminaat zorgt uiteraard voor een mooi geheel dat er schitterend uitziet. Eén van de vele voordelen die wij u met een traprenovatie kunnen bieden, is dan ook dat wij ervoor kunnen zorgen dat er op uw vloer en op uw trap hetzelfde laminaat komt te liggen.

Dankzij het rechtstreekse contact met de fabriek bieden wij u een uniek product van topkwaliteit. Met onze eigen vakbekwame, ambachtelijk geschoolde monteurs hebben we bovendien de montage in eigen hand. Op die manier bent u verzekerd van een schitterend resultaat.

Hoogwaardige trap laminaat

Wanneer u ons inschakelt voor het laten renoveren van uw trap, zorgen wij ervoor dat deze er weer spiksplinternieuw uit komt te zien. Dit bereiken wij door uw trap met hoogwaardig laminaat te bekleden. Wij hoeven hiervoor dan ook niet te hakken en te breken en dat scheelt u een heleboel rommel in huis. Een ander groot pluspunt is dat wij in vrijwel alle gevallen al binnen één dag klaar zijn met de gehele traprenovatie. Zo ondervindt u dus zo min mogelijk hinder van onze werkzaamheden.

Voor het opnieuw laten bekleden van uw trap kiest u laminaat uit één van onze speciale productlijnen: de HPL lijn en de HPL Exclusief lijn. Beide soorten bevatten trapbekleding van hoogwaardige materiaal dat kras- en slijtvast is en standaard is voorzien van een anti slip profiel. Uw trap is met dit laminaat dan ook veel veiliger dan wanneer u hiervoor een standaard product zonder anti slip behandeling gebruikt.

Uiteraard geldt voor onze beide soorten laminaat dat het verkrijgbaar is in veel verschillende kleuren en dessins en dat het maar zeer weinig onderhoud nodig heeft. Op die manier heeft u nog jarenlang plezier van uw gerenoveerde trap. Wij geven dan ook niet voor niets 15 jaar garantie op onze traprenovaties.

Ontdek onze vele mogelijkheden

Bekijk alvast online welke soorten laminaat wij in onze collectie hebben en stelt u zich eens voor hoe schitterend dat zal staan op uw eigen trap. Zeker wanneer u de trapbekleding laat aansluiten op een vloer in hetzelfde decor.

Voor meer informatie over onze traprenovaties en alle verschillende mogelijkheden van trap laminaat, maakt u gebruik van ons contactformulier. Ook kunt u dit gebruiken om vandaag nog een afspraak te maken met één van onze specialisten.

Bereken hier uw offerte Meer informatie aanvragen?

Bereken hier uw offerte

  • Velden met een * zijn vereist.


    Uw gegevens


  • Uw huidige trap

  • Gewenste trap

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Omdat we u van het juiste advies willen voorzien kan het voorkomen dat we kort telefonisch contact met u opnemen om de aanvraag met u door te spreken. Zo weten we zeker dat u het juiste advies van ons krijgt. Mocht u dit niet wensen laat ons dit dan weten door een mailtje sturen naar advies@danielstraprenovatie.com.