+31 (0) 850869700
Daniels Traprenovatie

Trapbekleding

Wanneer u graag iets anders met u trap zou willen, maar geen zin hebt in hak- of breekwerk, vertrouwt u op de expertise van Daniëls Traprenovatie. Met een op maat gemaakte en precies passende trapbekleding zorgen wij er namelijk voor dat uw trap er weer als nieuw uit komt te zien. Oude trappen, kale trappen of trappen waar u gewoon op uit bent gekeken, krijgen dankzij onze slijtvaste trapbekledingeen tweede leven.

Verschillende soorten trapbekleding

Bij Daniëls Traprenovatie heeft u de keuze uit verschillende soorten trapbekleding. In ons assortiment vindt u de volgende mogelijkheden:

  • De HPL lijn
  • De HPL Exclusief lijn

Uiteraard geldt voor al deze producten dat ze kras- en slijtvast zijn en bovendien zijn voorzien van een anti-slipstructuur. Uw nieuwe trap wordt daarmee extra veilig, want uitglijden op de trap behoort voortaan tot de verleden tijd.

Een ander groot voordeel van onze trapbekleding is dat deze vorm van traprenovatie geschikt is voor zowel houten als betonnen trappen. Ook maakt het niet uit of u een open of dichte trap heeft: het opnieuw bekleden van uw trap is gewoon mogelijk.

Stevig en onderhoudsvriendelijk

Het is natuurlijk vanzelfsprekend dat de materialen die wij gebruiken bijzonder onderhoudsvriendelijk zijn. Dat is wel zo prettig, want een trap blijft langer mooi als deze voorzien is van een bekleding van stevig materiaal. Bovendien is de bekleding heel makkelijk schoon te houden en dat is natuurlijk een fijne bijkomstigheid. Veel mensen hebben immers een hekel aan vloerbedekking op de trap, omdat deze zo vaak gestofzuigd moet worden. Met de onderhoudsvriendelijke trapbekleding van Daniëls Traprenovatie bent u in ieder geval van dat probleem af.

Bent u ook geïnteresseerd in een heel nieuwe trap zonder dat u met een langdurige verbouwing en bijbehorende rommel zit opgescheept? Dan is het opnieuw laten bekleden door de professionals van Daniëls Traprenovatie echt iets voor u!

Maak een afspraak voor een eerste gesprek met één van onze experts. Wij komen hiervoor altijd bij u langs om uw trap te bekijken en natuurlijk om met u te bespreken wat uw wensen zijn. Wij kunnen u dan alles vertellen over de mogelijke opties die wij te bieden hebben.

Bereken hier uw offerte Meer informatie aanvragen?

Bereken hier uw offerte

  • Velden met een * zijn vereist.


    Uw gegevens


  • Uw huidige trap

  • Gewenste trap

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Omdat we u van het juiste advies willen voorzien kan het voorkomen dat we kort telefonisch contact met u opnemen om de aanvraag met u door te spreken. Zo weten we zeker dat u het juiste advies van ons krijgt. Mocht u dit niet wensen laat ons dit dan weten door een mailtje sturen naar advies@danielstraprenovatie.com.