+31 (0) 850869700
Daniels Traprenovatie

Traprenovatie Den Bosch

Voor traprenovatie in Den Bosch en omgeving bent u bij Daniels Traprenovatie aan het juiste adres. Wij zijn een jong bedrijf met vakbekwame monteurs. De ideale partner voor traprenovatie in Den Bosch en omstreken. Dankzij het rechtstreekse contact met de fabriek kunnen wij u een uniek product aanbieden van topkwaliteit. Met onze deskundige monteurs hebben we bovendien de montage in eigen hand. Bij Daniels Traprenovatie krijgt u advies op maat en altijd een passende oplossing. Laat uw trap weer stralen zodat het de blikvanger wordt in uw hal.

Ervaring

Daniels Traprenovatie is een echt familiebedrijf en heeft veel ervaring in traprenovatie. In zowel Den Bosch als daarbuiten hebben we een grote kring van tevreden klanten opgebouwd. De kenmerken van ons bedrijf zijn vakwerk, professionaliteit en persoonlijke service. Bij het renoveren van uw trap nemen we u veel werk uit handen. Uw wensen zijn zeer belangrijk voor ons. Er zijn u al veel mensen voorgegaan die weer een mooie en exclusieve trap hebben. Na onze vakkundige renovatie, kunt u de komende jaren genieten van een mooie, veilige en onderhoudsvrije trap.

Werkwijze

Wilt u uw trap renoveren? Ga dan alleen in zee met een echte specialist. Onze adviseurs komen voor de traprenovatie bij u thuis in Den Bosch en meten alles op. Ze maken ook direct een offerte zodat u weet waar u aan toe bent. Vervolgens maken we een afspraak zodat onze monteurs langs kunnen komen. In principe kunnen we binnen een dag uw trap renoveren. Als de trap gerenoveerd is, zullen de monteurs samen met u nog eens alles goed nakijken. De trap wordt pas opgeleverd als u honderd procent tevreden bent.

Voordelen

Na de traprenovatie ziet uw trap er weer als nieuw uit. U maakt daarnaast gebruik van nog veel meer voordelen. Zo krijgt u 15 jaar garantie op uw trap. Onze traprenovatie is geschikt voor zowel houten als betonnen trappen. En u kunt kiezen uit veel verschillende toepassing, kleuren en dessins. Kies de trap die bij uw interieur past, of dat nu modern of juist klassiek is. Alle materialen zijn kras- en slijtvast. Genoeg redenen dus om niet meer tegen een oude trap te hoeven aankijken. Meer advies nodig over traprenovatie in Den Bosch? Neem gerust contact op met een van onze adviseurs. Ze komen bij u langs om alles op te meten en rekenen meteen uit wat uw nieuwe trap gaat kosten.

Bereken hier uw offerte Meer informatie aanvragen?

Bereken hier uw offerte

  • Velden met een * zijn vereist.


    Uw gegevens


  • Uw huidige trap

  • Gewenste trap

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Omdat we u van het juiste advies willen voorzien kan het voorkomen dat we kort telefonisch contact met u opnemen om de aanvraag met u door te spreken. Zo weten we zeker dat u het juiste advies van ons krijgt. Mocht u dit niet wensen laat ons dit dan weten door een mailtje sturen naar advies@danielstraprenovatie.com.