+31 (0) 850869700
Daniels Traprenovatie

Traprenovatie Eindhoven

Is uw trap toe aan een traprenovatie? In Eindhoven kunt u dan bij Daniels Traprenovatie terecht. Dit bedrijf is sinds 2006 gespecialiseerd in het renoveren van trappen. Traprenovatie is ook in Eindhoven helemaal van deze tijd. Het geeft een strak resultaat en uw trap wordt weer de blikvanger in de hal of woonkamer. Daarnaast is het erg makkelijk in onderhoud. Een trap wordt veelvuldig gebruikt en is daarom snel stoffig en vies. Na traprenovatie hoeft u alleen maar even te stofzuigen en dweilen en uw trap ziet er weer als nieuw uit.

Ervaring

Daniels Traprenovatie heeft in Eindhoven en omgeving veel ervaring in het renoveren van trappen. De kenmerken van ons bedrijf zijn vakwerk, professionaliteit en persoonlijke service. En dat levert al jaren tevreden klanten op. Wij geven u graag persoonlijk en deskundig advies. Daarnaast hebben we een breed assortiment aan exclusieve overzettreden, elk met een eigen design. Uw trap wordt door onze medewerkers vakkundig gerenoveerd, zodat u de komende jaren kunt genieten van een mooi, onderhoudsvrije en ook veilige trap.

Werkwijze

Onze adviseurs komen bij u thuis voor het maken van een offerte. Zij hebben een compleet uitgeruste ‘showtrap’ in de auto. Zo kunnen we precies bespreken wat uw wensen zijn en uw huidige trap ter plekke bekijken. U komt niet voor verrassingen te staan want we berekenen de kosten voor de renovatie direct voor u. Vervolgens maken we een afspraak voor de montage. Onze vakmensen renoveren uw trap in principe binnen een dag. U hoeft niet bang te zijn voor rommel of zaagsel, alle werkzaamheden worden buiten uitgevoerd. Als de trap gerenoveerd is, zullen de monteurs samen met u nog eens alles goed nakijken. Ook vertellen zij u hoe de trap het beste onderhouden kan worden. Kies daarom voor Daniels Traprenovatie in Eindhoven.

Voordelen

Na de renovatie ziet uw trap er weer strak uit. Maar er zijn nog meer voordelen. U krijgt maar liefst 15 jaar garantie. Onze traprenovatie is geschikt voor zowel houten als betonnen trappen. En u kunt kiezen uit veel verschillende kleuren, dessins en toepassingen. Alle materialen zijn kras- en slijtvast. Waarom zou u nog tegen een oude, kale trap blijven aankijken? Bekijk de mogelijkheden voor traprenovatie in Eindhoven om uw trap weer te laten stralen. U kunt ook direct het offerteformulier invullen. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Bereken hier uw offerte Meer informatie aanvragen?

Bereken hier uw offerte

  • Velden met een * zijn vereist.


    Uw gegevens


  • Uw huidige trap

  • Gewenste trap

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Omdat we u van het juiste advies willen voorzien kan het voorkomen dat we kort telefonisch contact met u opnemen om de aanvraag met u door te spreken. Zo weten we zeker dat u het juiste advies van ons krijgt. Mocht u dit niet wensen laat ons dit dan weten door een mailtje sturen naar advies@danielstraprenovatie.com.