+31 (0) 850869700
Daniels Traprenovatie

Traprenovatie kosten

Een veel gestelde vraag bij het overwegen van een traprenovatie, is wat de kosten zijn. Hier kunnen wij echter zo één, twee, drie geen kant en klaar antwoord op geven, omdat iedere traprenovatie een maatwerkproject is. Het is dan ook geheel afhankelijk van uw wensen wat in uw situatie voor een traprenovatie de kosten zouden zijn.

Wat in ieder geval wel goed is om te weten, is dat wij bijna iedere trap kunnen renoveren en zo ervoor kunnen zorgen dat deze weer zo goed als nieuw is. Of u nu een open of een dichte trap heeft en of deze van hout of beton is, dat speelt allemaal geen rol. Daniëls Traprenovatie weet van iedere oude, versleten trap weer een ware blikvanger te maken.

Uw keuze bepaalt de traprenovatie kosten

Bij een traprenovatie zijn de kosten afhankelijk van uw keuzes. Daniëls Traprenovatie werkt met drie verschillende lijnen waarbij u kunt variëren en combineren. Niets ligt vast, maar u bepaalt helemaal zelf hoe uw nieuwe trap eruit komt te zien.

Vindt u het niet alleen belangrijk dat de trap er weer als nieuw uit ziet en anti slip heeft, maar ook nog eens volledig onderhoudsvriendelijk wordt, dan raden wij u een trapbekleding uit onze HPL lijn aan.

Voor extra uitstraling en een bijzonder luxe afwerking, kunt u de HPL lijn combineren met onze HPL Exclusief lijn. Op die manier creëert u de stijl waar u van houdt.

Een derde mogelijkheid die wij u aanbieden bij een traprenovatie zijn de massief houten overzettreden. Deze zijn gemaakt van duurzaam eikenhout en zijn voorzien van het FSC-keurmerk. U kunt het hout zelf iedere gewenste kleur geven door dit nog zelf te lakken, beitsen of oliën.

Maatwerk voor uw trap

U ziet het: door al deze mogelijkheden is het lastig om u een standaard indicatie te geven voor een traprenovatie en de kosten daarvan. Doordat wij maatwerk leveren, ontvangt u van ons immers ook een op maat gemaakte offerte. Vraag deze meteen aan of maak een afspraak voor een informatief gesprek met één van onze specialisten. Ook uw trap kan er binnenkort weer als nieuw uit zien!

Bereken hier uw offerte Meer informatie aanvragen?

Bereken hier uw offerte

Velden met een * zijn vereist.