+31 (0) 850869700
Daniels Traprenovatie

Traprenovatie prijzen

Voor een traprenovatie hanteren wij verschillende prijzen. Omdat het een maatproduct is en dit ambachtelijk gemaakt wordt, hangt ook daar de prijs van af. Tevens beïnvloedt uw persoonlijke voorkeur het uiteindelijke prijskaartje.

Wij kunnen uw trap met verschillende materiaalsoorten bekleden en daarbij heeft u de optie om te combineren. Denk bijvoorbeeld aan een trapbekleding van massief hout waarbij wij voor de afwerking een product uit onze HPL Exclusief-lijn gebruiken. Ook is uiteraard het soort trap van invloed op de traprenovatie prijzen.

Om een goed beeld te kunnen geven van de talloze mogelijkheden die Traprenovatie Daniëls u te bieden heeft, adviseren wij u om een afspraak te maken met één van onze experts. In dit gesprek kunnen wij u laten zien wat er allemaal mogelijk is.

Verschillende traprenovatie prijzen

Onze traprenovatie prijzen zijn afhankelijk van het soort bekleding dat u kiest. Wij onderscheiden drie verschillende lijnen in onze trapbekleding:

  • Een trapbekleding uit de HPL lijn
  • Een trapbekleding uit de HPL Exclusief lijn
  • Een trapbekleding van massief hout

De HPL lijn van Daniels Traprenovatie is een overzettrede van hoge kwaliteit en is een bijzonder slijtvast product. Het is bovendien ook extra veilig, want de trapbekleding uit de HPL lijn is standaard voorzien van een anti slip laag, waardoor traplopen een stuk prettiger wordt. De trapbekleding uit de HPL lijn is verkrijgbaar in vele kleuren en dessins.

Voor de HPL Exclusief lijn gelden andere traprenovatie prijzen en u krijgt hier een bijzondere afwerking van uw trap voor terug. U combineert de HPL Exclusief lijn met de gewone overzettreden uit de HPL lijn en creëert hiermee een bijzonder stijlvolle uitstraling. Dankzij de verschillende dessins kunt u eindeloos variëren.

Een trapbekleding van massief hout is een goede optie voor liefhebbers van natuurlijke producten. De massieve treden zijn van duurzaam eiken hout en bevat het FSC-keurmerk. Bovendien kunt u heel eenvoudig zelf de kleur van uw massief houten trapbekleding bepalen doordat wij deze oliën op de gewenste kleur.

Een advies op maat

Wilt u meer weten over onze prijzen? Maak dan vandaag nog een afspraak met één van onze experts of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan!

Bereken hier uw offerte Meer informatie aanvragen?

Bereken hier uw offerte

Velden met een * zijn vereist.