+31 (0) 850869700
Daniels Traprenovatie

Traprenovatie Rotterdam

Is uw oude trap echt toe aan een traprenovatie? In Rotterdam bent u bij Daniels Traprenovatie aan het juiste adres. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het renoveren van trappen in Nederland en België. Als uw trap echt versleten is of toe is aan een nieuwe look hoeft u niet per se een geheel nieuwe trap te plaatsen. Uw trap renoveren is een goed en goedkoper alternatief. Binnen de kortste keren ziet uw trap er weer als nieuw uit en is het weer de blikvanger in uw hal. Daarnaast is een gerenoveerde trap erg makkelijk in onderhoud. Een trap wordt vaak gebruikt en is daarom snel vies en stoffig. U hoeft straks alleen maar even te stofzuigen en dweilen en uw trap ziet er weer als nieuw uit.

Ervaring

Daniels Traprenovatie is een echt familiebedrijf en heeft veel ervaring in traprenovatie. In Rotterdam hebben we dan ook een vaste kring van tevreden klanten opgebouwd De kenmerken van ons bedrijf zijn vakwerk, professionaliteit en persoonlijke service. Onze medewerkers geven u graag persoonlijk en deskundig advies over wat er allemaal mogelijk is. Kies zelf het materiaal en de stijl uit die bij u past. Wij hebben een breed assortiment van kwalitatief hoogstaande producten zoals exclusieve overzettreden. Na onze vakkundige renovatie, kunt u de komende jaren genieten van een mooie, veilige en onderhoudsvrije trap.

Werkwijze

Wilt u uw trap renoveren? Neem dan het zekere voor het onzekere en ga in zee met een specialist. De adviseurs van Daniels Traprenovatie komen bij u thuis in Rotterdam en omgeving voor het maken van een offerte. Ze bekijken uw huidige trap en bespreken samen met u de mogelijkheden. Vervolgens maken we een montageafspraak. In principe binnen een dag kunnen we uw trap renoveren. Als de trap gerenoveerd is, zullen de monteurs samen met u nog eens alles goed nakijken voor de oplevering. Ook vertellen zij u hoe de trap het beste onderhouden kan worden.

Voordelen

Na de traprenovatie ziet uw trap er weer hip en strak uit. U maakt daarnaast nog gebruik van nog meer voordelen. Wij geven namelijk 15 jaar garantie. Onze traprenovatie is geschikt voor zowel houten als betonnen trappen. En u kunt kiezen uit veel verschillende kleuren, dessins en toepassingen. Kies de trap die precies bij u past. Alle materialen zijn kras- en slijtvast. Genoeg redenen dus om niet meer tegen een oude trap te hoeven aankijken. Meer advies nodig over traprenovatie in Rotterdam? Neem gerust contact op met een van onze adviseurs. Ze komen bij u langs om alles op te meten en rekenen meteen uit wat uw nieuwe trap gaat kosten.

Bereken hier uw offerte Meer informatie aanvragen?

Bereken hier uw offerte

  • Velden met een * zijn vereist.


    Uw gegevens


  • Uw huidige trap

  • Gewenste trap

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Omdat we u van het juiste advies willen voorzien kan het voorkomen dat we kort telefonisch contact met u opnemen om de aanvraag met u door te spreken. Zo weten we zeker dat u het juiste advies van ons krijgt. Mocht u dit niet wensen laat ons dit dan weten door een mailtje sturen naar advies@danielstraprenovatie.com.