+31 (0) 850869700
Daniels Traprenovatie

Traprenovatie Utrecht

Bent u uitgekeken op uw trap? Daniels Traprenovatie is in Utrecht de aangewezen specialist om uw trap weer als nieuw te maken. Wij zijn sinds 2006 gespecialiseerd in het renoveren van trappen. Traprenovatie is helemaal van deze tijd. Binnen een dag laten wij uw trap weer stralen. U kunt kiezen uit verschillende kleuren en materialen, zodat uw trap prima in uw interieur past. Daarnaast is een gerenoveerde trap erg makkelijk in onderhoud. Een trap wordt veelvuldig gebruikt en is daarom snel stoffig en vies. Na traprenovatie hoeft u alleen maar even te stofzuigen en dweilen en uw trap ziet er weer als nieuw uit.

Ervaring

Daniels Traprenovatie heeft in Utrecht veel ervaring in het renoveren van trappen. Onze kenmerken zijn vakwerk, professionaliteit en persoonlijke service. En dat levert al jaren tevreden klanten op. Zij genieten allemaal van een mooie trap. Wij geven u graag persoonlijk en deskundig advies. Daarnaast hebben we een breed assortiment aan exclusieve overzettreden. Uw trap wordt door onze medewerkers vakkundig gerenoveerd zonder dat de constructie anders wordt. En dat is veel voordeliger dan het plaatsen van een nieuwe trap.

Werkwijze

Adviseurs van Daniels Traprenovatie komen bij u thuis in Utrecht voor het maken van een offerte. Zij hebben een compleet uitgeruste ‘showtrap’ in de auto. Zo kunnen we bespreken wat uw wensen zijn en uw huidige trap ter plekke bekijken. De kosten van de renovatie berekenen we direct voor. Dan weet u waar u aan toe bent. Vervolgens maken we een afspraak voor de montage. Onze vakmensen renoveren uw trap in de meeste gevallen binnen een dag. U hoeft niet bang te zijn voor rommel of zaagsel, alle werkzaamheden worden buiten uitgevoerd. Als de trap gerenoveerd is, zullen de monteurs samen met u nog eens alles goed nakijken. Ook vertellen zij u hoe de trap het beste onderhouden kan worden.

Voordelen

Na de renovatie ziet uw trap er weer strak en als nieuw uit. Daarnaast krijgt u maar liefst vijftien jaar garantie. En er zijn nog meer voordelen. Onze traprenovatie is geschikt voor zowel houten als betonnen trappen. En u kunt kiezen uit veel verschillende kleuren, dessins en toepassingen. Alle materialen zijn kras- en slijtvast. Waarom zou u nog tegen een oude, versleten trap blijven aankijken? Bekijk de mogelijkheden voor traprenovatie in Utrecht op deze site. U kunt ook direct het offerteformulier invullen. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Bereken hier uw offerte Meer informatie aanvragen?

Bereken hier uw offerte

  • Velden met een * zijn vereist.


    Uw gegevens


  • Uw huidige trap

  • Gewenste trap

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Omdat we u van het juiste advies willen voorzien kan het voorkomen dat we kort telefonisch contact met u opnemen om de aanvraag met u door te spreken. Zo weten we zeker dat u het juiste advies van ons krijgt. Mocht u dit niet wensen laat ons dit dan weten door een mailtje sturen naar advies@danielstraprenovatie.com.