+31 (0) 850869700
Daniels Traprenovatie

Traprenovatie Weert

Is uw oude en stoffige trap hoognodig aan vernieuwing toe? Kies dan voor Daniels Traprenovatie. Ook in Weert zijn wij het aangewezen bedrijf om uw trap weer te laten stralen. Wij zijn een dynamisch bedrijf dat met veel enthousiasme en vakmanschap een traprenovatie op maat bij u kan realiseren. Traprenovatie is helemaal van nu. Snel realiseerbaar en niet zo duur als het vervangen van een complete trap. Maak van uw trap weer de blikvanger in de hal.

Klantenkring

Daniels Traprenovatie heeft in Weert de afgelopen jaren een vaste kring van zeer tevreden klanten opgebouwd. Zij genieten nu allemaal van een mooie, veilige en onderhoudsvrije trap in huis. Een gerenoveerde trap heeft veel voordelen. Hij is bijvoorbeeld makkelijk schoon te houden. Omdat een trap veel gebruikt wordt, is hij snel vies. Even stofzuigen en een natte doek erover en de trap ziet er weer uit als nieuw. Bij traprenovatie maken we gebruik van overzettreden. Hierdoor blijft de constructie van de trap hetzelfde, maar krijgt de trap een geheel nieuw uiterlijk. Kies de uitstraling die bij uw interieur past. Traprenovatie is daarom in Weert een goede oplossing om uw trap op te knappen.

Advies

Daniels Traprenovatie wordt gekenmerkt door vakwerk, professionaliteit en persoonlijke service. Wij geven u graag deskundig advies over wat er allemaal mogelijk is met uw trap. Wij hebben een breed assortiment van kwalitatief hoogstaande producten. Kies het materiaal en de stijl die het beste bij uw interieur past. De trap is na traprenovatie bijzonder slijtvast en onderhoudsvriendelijk.

Werkwijze

Als u een trap wilt laten renoveren, ga dan alleen in zee met een specialist. Dan weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt en dat u nog jaren plezier heeft van uw trap. De adviseurs van Daniels Traprenovatie komen in Weert bij u thuis en maken een offerte. U komt nooit voor onverwachte verrassingen te staan. Als ze uw huidige trap bekeken hebben en alle mogelijkheden besproken zijn, maken ze een montageafspraak. In principe binnen een dag kunnen we uw trap renoveren. Voordat we de trap opleveren kijken wij hem samen met u goed na. Pas als u tevreden bent, wordt de trap opgeleverd.

Voordelen

Uw trap ziet er na de renovatie weer strak uit. U krijgt er ook nog eens 15 jaar garantie op. Genoeg redenen dus om niet meer tegen een versleten trap te hoeven aankijken. Meer advies nodig over traprenovatie in Weert? Neem gerust contact op met een van onze adviseurs. Ze komen bij u langs om alles op te meten en rekenen meteen uit wat uw nieuwe trap gaat kosten. Of vul direct de offerte online in.

Bereken hier uw offerte Meer informatie aanvragen?

Bereken hier uw offerte

  • Velden met een * zijn vereist.


    Uw gegevens


  • Uw huidige trap

  • Gewenste trap

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Omdat we u van het juiste advies willen voorzien kan het voorkomen dat we kort telefonisch contact met u opnemen om de aanvraag met u door te spreken. Zo weten we zeker dat u het juiste advies van ons krijgt. Mocht u dit niet wensen laat ons dit dan weten door een mailtje sturen naar advies@danielstraprenovatie.com.